Școala de Vară Polis: Fă-te student în vacanța mare!

Universitatea din Oradea organizează cea de-a patra ediție a Școlii de Vară Polis. Cursurile, dedicate liceenilor din clasele a X-a și a XII-a, dornici să studieze istoria, științele politice, jurnalismul sau relațiile internaționale, se vor desfășura între 17 și 30 iulie 2023.

Pe durata a două săptămâni, elevii participanți vor beneficia gratuit de trei mese pe zi și de cazare în căminul studențesc al universității, în camere de maxim cinci locuri, cu acces la toate utilitățile. Și în acest an, premiile oferite de organizatori celor mai activi dintre cursanți sunt: tablete, smartwatch-uri și rucsacuri.

Gazdele evenimentului sunt cadre didactice ale Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării. Participă cercetători și specialiști din domeniul comunicării, financiar și al resurselor umane din cadrul Universității din Oradea, precizează organizatorii.

Cei care doresc să ia parte la cursurile Școlii de Vară Polis se pot înscrie accesând site-ul acesteia, unde găsesc și alte informații despre acest eveniment.

Sursă imagine: Facebook Școala de Vară Polis

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s