Antrenează-te să predai în era digitală!

Prof. Florina Szabo, metodist al CCD, ne-a vorbit despre activitățile desfășurate de CCD, despre pachetele de cursuri care își așteaptă cursanții, despre frumusețea și dificultățile din cariera sa de profesor, într-un generos exercițiu de transparență.

În anul școlar precedent, prof. Szabo a desfășurat o intensă activitate de formator în cadrul unor programe avizate și acreditate, printre care se numără „Engleza pas cu pas. Dezvoltarea competențelor de comunicare în limba engleză”, „Strategiile comunicării la nivelul unității de învățământ”, „Management performant în instituțiile de învățământ preuniversitar”.

Condițiile speciale de anul trecut au impus susținerea acestor module exclusiv online.

Formatorii de la CCD se străduiesc să-și adapteze activitatea la orizontul de așteptare al profesorilor care manifestă dorința de a se perfecționa. La începutul fiecărui an școlar, se face o analiză a nevoii de formare, pe baza unor chestionare adresate cadrelor. După identificarea acestor nevoi, este articulată oferta de formare a instituției, CCD încercând să atragă formatori cu experiență în domeniu. La finalizarea cursurilor, participanții sunt invitați să-și expună opiniile și eventualele propuneri de îmbunătățire a activității, prin chestionare de feedback.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s