Iubirea adevărată se naște în timpuri grele

Viața se poate schimba de la o zi la alta. Niciodată nu poți fi sigur de ceea ce urmează. Important este să trăiești clipa. Zâmbește. Iubește. Trăiește.

Două spirite înrudite, împărțind același farmec și același simț al umorului, Hazel și Gus încep o cursă contra cronometru, în care învață ce înseamnă să iubești.
Hazel Grace este protagonista poveștii, o fată de 16 ani, care suferă de cancer pulmonar în fază terminală. Un medicament miraculos îi încetinește evoluția bolii de care suferă; medicamentul doar îi prelungește zilele. Hazel își trăiește viața mai mult în casă, cu o butelie de oxigen lângă ea, care îi face viața mai ușoară, citind, dormind sau uitându-se la show-uri. Până când mama ei decide să o înscrie într-un grup de sprijin pentru bolnavii de cancer –acolo viața ei se va schimba într-un mod surprinzător.
La grupul de sprijin, Hazel îl întâlnește pe Augustus Waters, un băiat chipeș mereu cu zâmbetul pe buze, care îi arată lui Hazel că există multe lucruri de care merită să te bucuri cât mai poți, în ciuda bolii de care suferă. Fiecare moment al vieții lor trebuie folosit în cel mai bun mod, deoarece nu știu niciodată care este ultima zi a vieții lor.

Lavinia Sabo

Finalul acestei cărți nu îl veți afla de la mine, deoarece nu vreau să stric surpriza lecturii. Pot să vă spun doar că este uimitor. Romanul e unul superb, despre dragoste, lupta cu boala, greutăți, lucruri frumoase și mai puțin frumoase, despre cum e să iubești și despre cum să-ți trăiești fiecare clipă a vieții și să te bucuri de ea.

LAVINIA SABO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s