De văzut neapărat

În calitate de beneficiar al unui curs Erasmus+ , am participat alături de câțiva colegi la mobilitatea din cadrul proiectului Our Digital Classroom, desfășurat la Roma, Italia, în perioada 27 septembrie – 1 octombrie 2021.

Cursul Interactive Teaching-Using Educational Games and New Technology in order to Enhance Learner s motivation a constituit pentru mine o experiență de neuitat, iar argumentele aparțin atât planului profesional, cât și celui personal.

Majoritatea aplicațiilor prezentate de trainerul cursului, d-na prof. Felicia Dimulescu de la Eruditus Language School, au fost total noi: Lyricstraining, Quizlet, Socrative sau Plickers, dar, asemenea unor învățăcei veritabili, am descoperit pas cu pas tainele lor, valorificând astfel experiența noastră prin abilități practice.

Am avut bucuria să aflu că Internet-ul și tehnologia reprezintă modalități utile, distractive și eficiente de a ne desfășura orele. A fost o oportunitate pentru mine să cunosc profesori din Grecia și Spania, dar și ocazia de a lega prietenii.

„La bella Roma”, un oraș încărcat de istorie și cultură, ne-a oferit șansa de a-l explora și a-l bate la pas. Colosseum-ul, Panteon-ul, Fontana di Trevi, Treptele Spaniole, Capela Sixtină sunt doar câteva atracții turistice pe care negreșit trebuie să le vezi în viața aceasta.

Prof. LAURA COSTOLAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s