Engleză de performanță prin Asociația Repere

Revenim cu partea a doua a INTERVIULUI pe care ni l-a acordat doamna profesoara Sefora Țîrle, formator și trainer la Asociatia Repere.

În prima parte am aflat care sunt scopurile organizației si care sunt modulele de limba engleză care se studiază la Asociația Repere.

Cine sunt profesorii care susțin aceste testări? Organizați și cursuri de pregătire? Dacă da, în ce condiții? Cât costă? Cu ce periodicitate? Cu câți studenți într-o grupă?

Prof. Sefora Țîrle: Cambridge Centre Oradea organizează cursuri de Limba engleză pentru toate vârstele, bazându-se pe o metodologie de predare modernă și personalizată. De asemenea, dispunem de lectori pregătiți și specializați. Organizăm atât cursuri online, cât și cursuri offline. Costul unei ore este de 19 RON. O ședință durează două ore și are loc de două ori pe săptămână conform orarului stabilit. Orele se desfășoară pe durata a unui modul, care are 20 de ore. La sfârșitul fiecărui modul elevii susțin o simulare propriu-zisă, care oferă feedback elevului, profesorului și părintelui.

Care este suportul livresc al acestor module? Cum stabiliți nivelul de cunoștințe al studentului, astfel încât să-l încadrați într-o anumită grupă?  

Prof. Sefora Țîrle: Manualele sunt comandate de la Editura Cambridge Univeristy Press. La cererea clientului nostru, trimitem pe adresa de email oferta educațională, care cuprinde toate detaliile legate de defășurarea cursurilor, atașat fiind un link de testare online. Elevii selectează vârsta, și apoi susțin testul, conform vârstei selectate. După finalizarea testului, aceștia ne anunță, iar noi le trimitem rezultatul. În urma rezultatului, vor afla nivelul de limbă, apoi vor fi plasați într-o grupă. De menționat faptul că grupele au minim 6 elevi, și maxim 12. Lucrăm cu un grup mai restrâns de elevi, tocmai că ne dorim să le monitorizăm progresul într-un mod individual.

De ce ați recomanda acest pachet de cursuri unui elev de liceu care se pregătește să studieze în străinătate? 

Prof. Sefora Țîrle: Aș încuraja elevii să participe la ședințele noastre de cursuri. Orele se defășoară într-un mod intercativ, pe parcursul unei ore fiind vizate toate competențele lingvistice. Avem o rată de promovare  a examenelor de peste 95 % în țară.

Care sunt tarifele pe care le practicați (pentru testarea inițială, pentru testarea în vederea examinării, pentru examenul propriu-zis, pe module sau pachetul întreg)? 

Prof. Sefora Țîrle: Pentru testarea inițială online nu se percep taxe. Plata modulului de 380 RON, pentru cele 20 de ore, se realizează la început printr-un transfer bancar. Linkul pentru plată este generat din platforma noastră. Părinții vor primi ulterior un email, care îi vor direcționa spre plată. Examenul propriu-zis Cambridge se organizează o data pe an, in lunile iunie-iulie, iar plata examenului este realizată atunci.

Aveți anumite școli din oraș și județ cu care colaborați în mod deosebit?

Prof. Sefora Țîrle: Suntem în plină campanie de promovare în perioada aceasta, mai ales în școlile din Oradea, cât și în mediul online. Da, am încheiat deja câteva contracte de colaborare cu liceele de prestigiu din orașul nostru. Începând cu anul acesta, vom deschide cel puțin un centru de testare Oxford într-una dintre școli.

ALTE INFORMAȚII: http://www.oxfordtestofenglish.com

CONTACT

Manager: Sefora Țîrle

Tel. 0736 367 705

E-mail: oradea1@cambridgecentre.ro

Reporter: EMILIA SEICHE

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s