Școala ca incubator de afaceri

O știre recentă foarte importantă se leagă de viitoarea structură a programei școlare, care prevede introducerea unor noi materii obligatorii: Educația Juridică și Financiară și Istoria evreilor – Holocaustul.

În data de 18 noiembrie 2021, filiala Oradea a Antenei 3 a realizat un material video, încercând să obțină la cald părerea elevilor. Elevii salută aceste modificări, pentru a-și putea administra viața din punct de vedere juridic și financiar. 

În final am obținut și noi părerea despre acest subiect de la unul din elevii care au vorbit pentru Antena 3. „Trebuie să recunoaștem că tuturor ne plac banii, iar ca să-i putem obține și să îi păstrăm, trebuie știm să îi gestionăm”, ne spune Cristina Ivancov.

În ce mă privește, primesc cu mare bucurie introducerea acestor discipline, pentru că este vital ca un elev să devină cât mai repede independent economic și să își facă o afacere. Personal, am o oarecare experiență in acest sens; părinți mei au o afacere la care contribui și eu și nu o dată am efectuat mici servicii pe linia de IT pentru persoane care m-au solicitat.

RAREȘ BREDEAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s