Mult succes, copil frumos!

Casandra Popa a participat la un concurs organizat în ianuarie de Muzeul Țării Crișurilor Oradea având ca temă „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”, destinat elevilor de gimnaziu și liceu, care i-a adus locul I la Secțiunea Gimnaziu.

„Îți mulțumim pentru implicarea ta, copil frumos! Mult succes pe viitor!” îi transmit organizatorii, după ce aceasta a venit la muzeu să își ridice premiul.

Premiile au constat în cărți oferite de către Asociația Prietenii Muzeului Țării Crișurilor și o vizită gratuită la unul dintre muzeele noastre (premiul I – vizită gratuită la Muzeul Țării Crișurilor, premiul II – vizită la Muzeul Orașului Oradea, premiul III – vizită la Muzeul Memorial Aurel Lazăr).

Câștigătorii își pot ridica premiile de la sediul Muzeului Țării Crișurilor (str. Armatei Române nr. 1A), începând cu data de 2 februarie 2022, în intervalul orar 10:00-16:00. Persoana de contact: Lavinia Ungureanu, muzeograf (0259/706101).

Casandra, elevă în clasa a VIII-a la Școala Generală Miron Pompiliu din Ștei, este pregătită de prof. Cornelia Anca Popa.

Sursă imagine: fototeca Muzeului Țării Ctrișurilor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s