În mașina pompierilor

Cu ocazia sărbătoririi Zilei naţionale a meseriilor, elevii Şcolii Gimnaziale Georgiu Popa, Câmpani, au avut bucuria de a li se prezenta mai multe meserii onorabile, cu puternic impact asupra vieţii semenilor noştri. Obiectivul a fost acela de a-i face sã conştientizeze importanţa dedicãrii ȋn practicarea unei meserii şi practicarea ei cu plãcere şi chiar şi dragoste, ȋn vederea obţinerii unor satisfacţii pe termen ȋndelungat, în spiritul binecunoscutului citat, Fă ceea ce-ţi place cu adevărat şi nu vei mai munci nicio zi din viaţa ta!

Am fost onoraţi de vizita reprezentaţilor ISU Crişana, Secţia de Pompieri Ştei, care au discutat cu elevii şi au fãcut mai multe exerciţii demonstrative  cu aparatele din dotare. Aceştia din urmã s-au arãtat ȋncântaţi de desfãşurarea de forţe ȋnaintea lor şi au fost foarte receptivi la prezentarea echipamentelor din dotarea maşinilor de pompieri, participând activ la exerciţiile simulate.

Activitatea din cadrul proiectului s-a ȋncheiat cu ajutorul doamnei prof. ȋnv. primar Ciocan Viorica, care a acceptat invitaţia de a le vorbi copiilor despre nobila meserie de dascãl și ceea ce presupune, atât cu bune, cât şi cu mai puţin bune, având ȋn vedere cã este o meserie care nu ia sfârşit niciodată – un dascãl este mereu disponibil pentru copii, fie cu un sfat prietenesc, fie cu o dojenire pãrinteascã.

Elevii s-au arãtat foarte interesaţi şi au rămas să mediteze cu seriozitate  la ceea ce vor face odată ieşiţi de pe băncile şcolii, spre ce meserie vor opta pentru a avea o viaţă cât mai frumoasă şi ȋmplinită. Profesori coordonatori: director Rada Daniela, diriginți prof. Boldor Alexandra, prof. Bogan Aurelia, prof. Dan Ramona, prof. Baciu Bogdan, profesor învățământ primar Ciocan Viorica, profesor învățământ preşcolar Tuduce Adina, prof. Ciotea Andreea, prof. Stan Dana, consilier educativ.

Sursă imagini: fototeca Școlii Gimnaziale Georgiu Popa

prof. DANA STAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s