Cărți bilingve prin Booklet Fiction

Cu o existență de peste 20 de ani pe piața materialelor școlare, Editura Booklet este, din 2015, și un actor important pe piața literaturii pentru copii. În 2016, editura și-a inaugurat colecția de romane bilingve, care a devenit imediat una dintre cele mai apreciate direcții ale sale. În prezent, colecția apare sub două imprinturi: Booklet Fiction (pentru copii de 7-14 ani) și Fourteen (pentru tineri cu vârste peste 14 ani) și cuprinde două perechi de limbi: engleză-română și franceză-română.

Prin formatul bilingv, editura și-a propus să-i ajute pe copii să-și formeze deprinderi de lectură în limbile străine pe care le studiază la școală. Astfel, textul în engleză sau franceză curge în paralel cu traducerea în limba română, ca să le permită tinerilor cititori să verifice cu ușurință corespondențele, fără să mai consulte un dicționar.

În același scop, cărțile pentru copii de 7-10 ani conțin și un scurt vocabular ilustrat, care să îi ajute pe cei mici să învețe mai ușor cuvintele noi din text. În colecția de cărți bilingve apar titluri de literatură contemporană, pe teme de interes pentru tineri.

Oferta este împărțită pe segmente de vârstă, pornind de la povești, romane de aventuri și cărți fantasy și mergând până la Bildungsromane și romane de dragoste. Un loc privilegiat îl ocupă seria de romane istorice, în cadrul căreia cititorii vor găsi autori de renume ca Alan Gratz, Paul Dowswell și Linda SuePark.

Contact și comenzi: BOOKLET FICTION

tel. 0771 525 788

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s