Ultimele zile de înscrieri la concursul de eseuri

31 martie, ora 23:59, este termenul-limită până la care se mai pot face înscrieri la cel mai mare concurs național de creație în limba engleză – Shakespeare School Essay Competition, ediția a XIV-a.

Elevii cu vârsta între 11 și 19 ani care se pricep la engleză și au idei ingenioase sunt invitați să trimită în concurs un eseu cu tema Education on or off-line, which of the two types of study do you prefer?

Organizatorii vor acorda următoarele premii: curs online Teacher Development Module, oferit de Cambridge Assessment English; Trofeul Excelenței – pentru județul cu cel mai mare număr de participanți la competiție; Certificate of Excellence – acordat profesorului cu cei mai mulți elevi înscriși la concurs; Certificate of Merit  acordat profesorilor din partea cărora se vor înscrie minimum zece participanți la această ediție a Shakespeare School Essay Competition.

Elevii pot câștiga cursuri de limba engleză la Shakespeare School; înscrieri gratuite la examene Cambridge, oferite de British Council România; cărți din partea Cambridge University Press & Assessment și Fischer International; premii acordate de Nestlé.

Înscrierea în concursul de eseuri este gratuită.

Înscrieți-vă la ACEST LINK.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s