Laureată a Meritului pentru Învățământ

De 12 ani, MOL România acordă Premiile Mentor celebrând excelența în educație, munca susținută, efortul neîntrerupt și pasiunea unor oameni deveniți mentori, formând caractere și cariere de succes. Premiile Mentor continuă să recompenseze munca enormă a unor antrenori și profesori merituoși, care își dedică viața elevilor pe care îi inspiră și conduc spre performanță.

SchoolBit vă prezintă în serial laureații ultimei ediții, zece la număr, din toată țara. Astăzi, dna Muszka Pál Anna Éva, în portretul pe care i l-au făcut cei din juriul Premiilor Mentor pentru excelență.

Este o persoană de referință în domeniul învățământului preșcolar de limbă maghiară din județul Cluj. Cu o experiență de peste patru decenii, doamna Muszka Pál este recunoscută pentru excelența imprimată actului educațional adresat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani de la Grădinița Albă ca Zăpada din Cluj, pentru ajutorul oferit în cadrul cercurilor metodice, prin publicații de specialitate sau prin ghidajul personalizat oferit colegilor aflați în diferite ipostaze ale formării profesionale.

În afară de meritele sale incontestabile în domeniul educației timpurii, ea este apreciată și pentru talentul său de arhitect al relațiilor din grupurile de părinți și aparținători, ani la rând formând micro-comunități bazate pe spirit de echipă și ajutor reciproc.

Implicarea nemijlocită și profesionalismul ei au fost recunoscute prin Medalia „Meritul pentru Învățământ”, acordată de Ministerul Educației Naționale în 2004, și Diploma de Excelență acordată de Federația Maghiară a Pedagogilor din România, filiala Cluj, în 2009.

Aceste informații ne-au fost oferite cu generozitate de dl András Imre, director executiv al Fundației Pentru Comunitate, căruia îi mulțumim.

Artwork: Fundația pentru Comunitate

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s