Cum să scrii și să publici articole științifice

Universitatea din Oradea, în colaborare cu Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), organizează, la 17 octombrie 2022, începând cu ora 12:00, webinarul cu tema Modalități de consolidare a unui articol științific.

„Webinar-ul se adresează tuturor celor interesați să publice articole cu caracter științific, în revistele de specialitate”, precizează organizatorii.

Speakerul webinar-ului va fi Iuliana Gaman – trainer în Știința Deschisă, cu o experiență editorială în procesarea manuscriselor de un an și jumătate, timp în care a facilitat publicarea a peste 150 de manuscrise.

Vor fi abordate subiecte precum: bune practici în editarea unui articol științific, verificarea unui document, înainte de trimiterea sa spre publicare la o revistă de specialitate, formatarea unui document – cu studiu de caz pe formatul MDPI.

Formular de înregistrare poate fi accesat AICI.

MDPI este un pionier al publicării în acces deschis (Open Access) și sprijină comunitatea academică, la nivel global, din 1996. Misiunea MDPI este aceea de a promova și distribui informația științifică, în toate formele ei, pentru toate disciplinele.

Aceste informații ne-au fost oferite de dl Florin Budea, din partea Biroului Comunicare al Universității din Oradea, căruia îi mulțumim.

Sursă imagine: hipo.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s