Concerte pentru copii la Filarmonica Oradea

Filarmonica Oradea inaugurează o serie de concerte pentru copii, sub genericul Invitație la dans, dedicate elevilor din clasele 0-4. Concertele vor avea loc în sala de concerte Enescu-Bartók și vor avea o durată de aproximativ 50 minute. Primul concert va avea loc marți, 22 noiembrie, între orele 10:00 și 11:00. Dirijor și moderator: Dalma Toadere.

Programul acestor concerte a fost conceput pentru a ajuta copiii să perceapă în mod intuitiv relația strânsă dintre muzică și dans și pentru a îi apropia de sunetul instrumentelor cu coarde și arcuș. După o scurtă introducere în care copiii se vor familiariza cu vioara, viola, violoncelul și contrabasul, publicul va asculta povestea prințului care caută o dansatoare cum nu a mai văzut lumea, pentru a-i fi mireasă. Povestea va fi ilustrată cu fragmente de muzică de dans din capodopere ale muzicii universale.

Partenerii instituționali ai Filarmonicii de Stat din Oradea sunt Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Episcopia Greco-Catolică de Oradea, Episcopia Romano-Catolică de Oradea Mare, Forumul Cultural Austriac, Universitatea din Oradea, Universitatea Emanuel, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Facultatea de Arte, Liceul de Arte.

Puteți achiziționa bilete online AICI.

Sursă portret: universulargesean.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s