Ultima zi de înscriere la webinar-ul pentru certificatul CELTA

Profesorii de limba engleză interesați de dezvoltarea profesională, dar și personală, sunt așteptați mâine, vineri, 4 noiembrie, la o întâlnire pe Zoom, dedicată motivației, nevoii de perfecționare continuă și metodelor de predare și formare profesională cu ajutorul cursului Cambridge Certificate in English Language Teaching to Speakers of Other Languages.

Certificarea CELTA este cea mai căutată și mai prestigioasă în domeniul predării limbii engleze, recunoscută internațional.

Speaker: Georgiana Bose – CELTA tutor, certificata DELTA (Diploma in Teaching English to Speakers of other Languages), director de Examene Cambridge la Shakespeare School, speaker la conferințe internaționale și co-autor al cărtilor în limba engleză Ziggy & Zaggy; special Guest: Aniella Bușilă – Educational Consultant Cambridge University Press & Assessment.

Formularul de înscriere se găsește AICI.

Participanții la webinar beneficiază de un discount super special pentru înscrierea la cursul CELTA part-time, 100% online, care începe în 14 ianuarie 2023, ca și de o diplomă de participare.

ALTE INFORMAȚII:

e-mail: contact@shakespeare-school.ro

telefon: 0741 120 148
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s