Educație profesională și incluzivă

Elevii clasei a X-a C, calificarea tehnician în turism, de la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul Oradea, își desfășoară în anul școlar 2022-2023 orele de pregătire practică săptămânală aferente modulului Etică și comunicare profesională la partenerul de practică, Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea. Practica desfășurată la agentul economic vizează dobândirea de cunoștințe, abilități și atitudini necesare angajării pe piața muncii în domeniul de pregătire profesională Turism și alimentație.

În acest context, Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea oferă elevilor experiențe de învățare prin organizarea unor activități variate care integrează și competențe digitale, sociale, civice, de sensibilizare etc., cu scopul de a susține dezvoltarea potențialului fiecărui elev.

Activitatea cu tema Salata Cezar – rețeta clasică cu dressing cremos s-a desfășurat în Restaurantul Laurus din incinta hotelului, unde membrii Asociației Down Oradea / Centrul de Zi Iedera, alături de elevii practicanți, au gătit împreună Salata Cezar, sub atenta îndrumare a dnei Daniela Lazăr, General Manager Hotel DoubleTree by Hilton Oradea.

Conștientizarea identității personale, valorizarea pozitivă a diferențelor și acceptarea diversității sunt competențe pe care elevii le-au dobândit prin participarea la activitatea organizată de conducerea hotelului, în parteneriat cu Asociația Down Oradea / Centrul de Zi Iedera.

SIMONA-VIOLETA ARDELEAN,

profesor modul Etică și comunicare profesională

Colegiul Tehnic Mihai Viteazul Oradea

Sursă imagini: fototeca personală Simona Ardelean

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s