Sute de elevi atrași de colecția de fluturi!

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal a organizat, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Asociația Prietenii Muzeului Țării Crișurilor și cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al Primăriei Municipiului Oradea, atelierul de educație muzeală Curiozități despre fluturi!, care s-a bucurat de un real succes.

Inițial, activitățile au fost programate pentru trei zile, dar datorită numeroaselor solicitări, acestea s-au derulat pe parcursul a șapte zile. Astfel, în cadrul acestui atelier de educație muzeală ne-au vizitat 377 de elevi din clasele pregătitoare și clasele I-IV, însoțiți de cadre didactice, de la următoarele unități de învățământ: Liceul Greco-Catolic Iuliu Maniu, Oradea (cls. I A și cls. I B), Școala Gimnazială nr. 1, Ceica (cls. a IV-a și cls. a V-a), Școala Gimnazială nr. 16, Oradea (cls. a III-a E), Liceul Tehnologic Felix, Sânmartin (cls. a IV-a A, cls. a IV-a B, cls. a II-a A, cls. a IV-a C), Școala Gimnazială Octavian Goga, Oradea (cls. a IV-a A), Școala Gimnazială Oltea Doamna, Oradea (cls. I A), Colegiul Național Iosif Vulcan, Oradea (cls. I D), Colegiul National Onisifor Ghibu, Oradea (cls. pregătitoare A, cls. pregătitoare D, cls. pregătitoare E), Liceul Teologic Baptist Emanuel, Oradea (cls. I B), Liceul Teoretic German Friedrich Schiller, Oradea (cls. a II-a A).

Atelierul va fi reluat în luna ianuarie 2023, perioada de desfășurare și de înscriere urmând să fie anunțate din timp în presă, pe site-ul Muzeului și pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s