Cu Erasmus în Tenerife

Experiența mea în Tenerife a fost una unică, din toate punctele de vedere. Am avut ocazia de a descoperi o latură a Spaniei care va fi mereu o amintire plăcută. Am cunoscut și oamenii acestui loc, care s-au dovedit a fi foarte prietenoși și ospitalieri.

Deplasarea noastră a avut loc în luna octombrie, în cadrul unui mobilități a proiectului Erasmus+ Feeling Blue? Go Green!, alături de alți șase colegi și patru profesori ai Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea.

Încă de la început am fost primită cu brațele deschise de către familia-gazdă, care a făcut tot posibilul pentru a mă face să mă simt ca acasă.

De asemenea, am rămas uimită de frumusețea acestui loc. În primele zile a acestui proiect am fost într-o călătorie cu vaporul, unde am avut ocazia de a vedea delfini și balene, iar pe urmă am mers la plajă, unde am văzut pentru prima oară nisipul negru vulcanic  ce se afla pe acea insulă. Am vizitat renumitul munte El Teide, care are o poveste fascinantă din punct de vedere mitologic, și copacul Drago, cel mai vechi copac de pe insulă.

În ultima zi am avut și o petrecere cu tematică de Halloween, la care ne-am distrat de minune de costumele alese de unii participanți.

Datorită acestui proiect am avut o experiență de neuitat prin care am descoperit cultura spaniolă și, de asemenea, oamenii acestor locuri, care m-au fascinat.

Sper să mă reîntorc cât mai curând.

BIANCA BOROȘ, clasa a X-a

CN Onisifor Ghibu Oradea

Sursă imagini: fototeca personală Bianca Boroș

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s