Like, Share and Follow SCHOOL Bit!

Jurnalul digital al Casei Corpului Didactic a Județului Bihor se pregătește să intre în cel de-al treilea an calendaristic al existenței sale. Cu această ocazie, am rugat un nativ digital de clasa a XI-a, Aris Dejeu, să articuleze un video de promovare și prezentare a SCHOOL Bit, pe care îl puteți urmări în continuare.

La sfârșit, l-am rugat pe Aris să ne aducă în laboratorul creației sale. Iată ce ne-a declarat:

„Înainte să încep acest proiect, mi-am dat silința să vizualizez un fir narativ, care să fie captivant, scurt și la subiect, dar totodată să arate munca persoanelor, fiind o mulțime de articole interesante, părându-mi rău că nu le-am putut adăuga pe toate.

În momentul în care m-am apucat de treabă, am făcut o schița după care m-am ghidat, introducând sfaturile profesorului meu de jurnalism, făcându-l cursiv, adăugând tranziții dinamice, găsind o muzică potrivită de fundal care să redea oarecum sentimente inexplicabile de extaz. În decursul celor câteva luni, am pățit și un incident cu programul meu de editare, care s-a suprasolicitat și a corupt fișierul, dar am avut salvat o versiune a proiectului mai veche și l-am refăcut destul de rapid”.

Vă reamintim că SCHOOL Bit – Jurnalul digital al Casei Corpului Didactic Bihor este înregistrat la Biblioteca Națională a României (ISSN-L 2810-3025). Materialele postate aici constituie proprietate intelectuală a semnatarului. CCD Bihor eliberează adeverințe ce atestă aceste contribuții, care pot servi la completarea dosarului personal și profesional al cadrului didactic contributor. CCD Bihor așteaptă materiale informative legate de proiecte derulate de instituția dvs. – anunțuri, rezultate la concursuri, participări, opinii, analize, evenimente, simpozioane, studii etc., texte relevante pentru comunitatea școlară în care activați, pentru ca acestea să fie mediatizate cu promptitudine în mediul scolastic al municipiului și județului.

Contact:

e-mail: schoolbit@ccdbihor

tel. 0773 391 705

LIKE, SHARE & FOLLOW!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s