Olimpiada Națională de Fizică se ține la Oradea. Se solicită profesori asistenți

Olimpiada Națională de Fizică va avea loc în municipiul Oradea în perioada 6-10 aprilie 2023. Pentru buna organizare și desfășurare a acestui eveniment, Inspectoratul Școlar Bihor solicită școlilor din județ solicităm să asigure profesori asistenți în data desfășurării probei experimentale, probei teoretice și a probei de baraj.

Proba experimentală va avea loc la Colegiul Național Emanuil Gojdu Oradea, pentru liceu, respectiv la Școala Gimnazială Oltea Doamna Oradea, pentru gimnaziu, în data de 7 aprilie 2023. Profesori asistenți vor fi prezenți în unitatea școlară la ora 8:30.

Proba teoretică și proba de baraj vor avea loc în data de 8 aprilie 2023, respectiv 9 aprilie 2023 la Colegiul Economic Partenie Cosma Oradea. Pentru proba teoretică, profesorii asistenți vor fi prezenți în unitatea școlară la ora 8:30, iar pentru proba de baraj la ora 8:00.

Aceste informații sunt desprinse dintr-un comunicat semnat de prof. dr. Horea Abrudan, inspector școlar general, și Cristian Dragomir, inspector de specialitate.

Termen de înscriere: 29 martie 2023.

Sursă portret prof. Dragomir Cristian: fototeca personală

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s