Ateliere gratuite de Birdwatching

În luna aprilie, Fundația Comunitară Oradea și Europe Direct Oradea continuă seria atelierelor de Birdwatching destinate familiilor. Următoarele ateliere vor avea loc în data de 22 aprilie, respectiv în data de 29 aprilie, sâmbătă, începând cu ora 10:00.

Activitatea are loc în Parcul Libertății și este gândită pentru a oferi o oportunitate de petrecere a timpului liber în familie, sub forma unor activități de explorare și cunoaștere a mediului înconjurător. Participanții vor avea parte de un tur ghidat condus de educatorul de mediu Sofia Szabo. Cu acest prilej, cei prezenți vor avea ocazia de a se familiariza cu echipamente de observare de specialitate, astfel cultivându-și și alte abilități precum comunicarea sau atenția la detalii.

Observând varietatea de păsări în habitatul lor natural din Parcul Libertății, familiile înscrise vor putea constata biodiversitatea orașului nostru cu propriile simțuri. Cei interesați vor avea, de asemenea, oportunitatea de a contribui la menținerea unui mediu prietenos păsărilor, construind hrănitoare pentru acestea.

Atelierul de Birdwatching face parte din proiectul Un parc pentru cOMunitate al Fundației Comunitare Oradea. Partenerul atelierului de Birdwatching este Asociația Grund Community.

Doritorii se pot înscrie gratuit pe platforma Eventbrite, accesând link-urile de mai jos. Este necesară rezervarea unui singur bilet pentru întreaga familie.

Pentru data de de 22 aprilie AICI.

Pentru data de 29 aprilie AICI.

CONTACT: 

Sebastian Lajos, Manager Proiect Europe Direct Oradea

mobil: 0770 761 256

e-mail: europedirectoradea@fundatiacomunitaraoradea.ro

web: europedirectoradea.ro

Sursă imagine: fototeca Europe Direct

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s