Un nou număr din revista viitorilor pedagogi

Revista studențească Vreau să fiu profesor, editată de Departamentul de Pregătirea Personalului Didactic al Universității din Oradea, a ajuns la cel de al cincilea număr din acest an. Publicația, coordonată de prof. univ. dr. Florica Orțan, directoarea DPPD, propune și de această dată teme contemporane.

Prof. univ. dr. Florica Orțan semnează editorialul Educație și cultură. Nu lipsesc semnăturile unor personalități ale vieții publice naționale. Judecătorul Cristi Danileț a scris despre o inițiativă personală, care a prins foarte bine la tineri, Educația juridică – un nou tip de educație. Vă recomandăm și alte materiale de interes: Muzica de la polifon la Spotify. Integrarea unui artefact din Muzeul Țării Crișurilor de Rebeca Ungur, De la textul literar la textul argumentativ. Impactul tehnologiei în viața cotidiană de Diana Patricia Cîrți (Morar), Cartea bate filmul sau chiar așa să fie? Două arte ce redau o poveste de Vlad Morar, Efectul rețelelor de socializare asupra tinerilor de Sara Fanea și multe altele.

Nu în ultimul rând, trebuie remarcat interviul acordat revistei de prof. univ. dr. Gabriel Moisa, decanul Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării și director al Muzeului Țării Crișurilor, apărut sub titlul Modul în care o națiune înțelege să-și conserve patriotismul este direct proporțional cu respectul de sine.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s