Zilele Examenelor Cambridge 

Shakespeare School, în colaborare cu Cambridge University Press & Assessment, organizează pe 15, 16 si 17 Mai, Zilele examenelor Cambridge – cel mai important eveniment cu sesiuni informative și practice, deosebit de utile pentru copiii și adolescenții care doresc să susțină un examen Cambridge.

Vor avea ocazia să afle, direct de la sursă, cum se desfășoară un examen Cambridge, la ce să se aștepte, tehnici de abordare a subiectelor, plus o mulțime de tips & tricks care să îi ajute să îl ia cu brio. Participanții vor afla informații despre examenele Cambridge YLE, KET, PET, FCE și CAE și cum vă puteți sprijini copiii în drumul lor spre succesul în viață, informații despre recunoașterea/ echivalarea și structura examenelor Cambridge, exerciții practice extrase din task-urile examenelor Cambridge, xerciții de concentrare a atenției și gestionare a emoțiilor în timpul examenelor, resurse utile pentru părinți și candidați.

În plus, va avea ocazia să-și testeze cunoștințele de limba engleză, ad-hoc, în cadrul unei competiții distractive și interactive pe platforma educațională Kahoot.

Cele trei zile de sesiuni informative sunt dedicate examenelor:

YLE (cls. I – V) – luni, 15 mai, ora 18:30

KET & PET (gimnaziu) – marți, 16 mai, ora 18:30

FCE & CAE (liceu) – miercuri, 17 mai, ora 18:3

Evenimentul va avea loc online, iar participarea este gratuită, pe bază de înscriere.

Pentru înscrieri, accesați ACEST LINK.

Sursă imagine: shakespeare-school.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s